Egy kis bemutatkozás...


Üdv mindenkinek!

Én egy FtM fiú vagyok és ezt a blogot azért hoztam létre, hogy segítsek legalább egy kicsit a sorstársaimon, mert mint tudjuk azért jól tud esni hogyha érzékeljük a világból, hogy nem vagyunk egyedül ezzel a helyzettel. Nekem személyszerint mindig is jól esett, hogyha olvashattam mások történeteit, tapasztalatait ezzel kapcsolatban, ezért gondoltam belevágok egy ilyen dologba. 

Esetleg ha valaki úgy tévedne ide, hogy őt nem érinti ez a dolog, az nyugodtan informálódhat, hiszen nincs abban semmi rossz, ha egy kicsit közelebbről is megismeri a transzneműek helyzetét.
Magamról annyit, hogy sajnos én még Pre-T vagyok, de amint betöltöm a 18-at szeretném minél hamarabb rendezni a dolgaimat még érettségi előtt, hogy már ne kelljen az ilyen féle ügyeimet is utána rendezni és nyilván azért, mert mindannyiunk arra vágyik, hogy a lehető leghamarabb túl legyen ezeken az akadályokon. 
A családom tudja és elfogadó velem szemben, de ez nem igazán téma nálunk, viszont ha valami ezzel kapcsolatos dolog adódik, akkor mindig segítenek, ennek pedig nagyon örülök mert ritka sajnos az ilyen.
A szerelem is rám talált már egy jó ideje, szóval egy transzneműnek sem lehetetlen találni egy jó társat, aki szereti, elfogadja és támogatja mindenben... Nekem sikerült!😊


Magamról így ennyit. 

Remélem minél több emberhez elfog jutni ez a blog😏
Kérdéssel vagy mondanivalóval email-en keresztül tudod felvenni velem a kapcsolatot:
ftm.blog1@gmail.com

Sziasztok. 😊

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések