Binder - Mell lekötés


Sziasztok!

A mell lekötéssel én általános iskolás koromban próbálkoztam először a jól ismert fáslival ami nekem nem igazán vált be, mert magamnak egyedül sose tudtam megcsinálni és mindig a testvéremet kértem meg, hogy segítsen de nap közepén mindig szét jött, emiatt rá voltam kényszerűlve a bő pulcsik hordására még jó időben is.

Én azóta használok bindert, mióta coming out-oltam édesanyámnak, és ő adott kezdetlegesen valamit nekem, de pontosan nem tudom megnevezni hogy mi volt az, de talán valami "hájlekötőként" funkciónál eredetileg. 
Ilyeneket lehet venni nagyobb kínais boltokban, olyan 1000-2000 .- körül.

Egész jó bindereket lehet rendelni a neten... Vannak kimondottan erre weboldalak, de ott igencsak drágák ezek a dolgok, ráadásul nem erről a kontinensről származnak szóval az is idő mire megérkezik.

Én még vagy 1-2 éve rendeltem 3 darab bindert az ebay-en, amik azóta is megvannak és használom is őket. Igen, ezek kínai termékek és nem éppen a legjobbak mert nekem is itt ott elvan szakadva meg a húzódástól is egy kicsit elfoszlott pár részen de azért még használhatóak. Azzal viszont számolni kell, hogy először mikor felveszed nagyon jó és jól leszorítja, de gyakori használat után tágul az anyag, ezért már sose lesz olyan mint mikor megkaptad és felvetted. Ezeknek darabja olyan 1000.- körül mozog, ilyen árért szerintem jobbra ne is számítsatok. 

Kipróbáltam egy binderrel egybe épített atlétát is. Ez úgy néz ki mint egy rendes atléta de a belsejében található ilyen össze kapcsolós cucc ami leszorítja a nem kívánatos testrészt. 
Na hát nekem ez nem igazán jött be, mivel nem úgy köti azt le ahogy kéne, hanem annyira szorítja hogy már inkább úgy tűnik mintha felnyomná, szóval ezt hanyagoltam. De ez függ az atléta fajtájától is mert van akinek egy másféle ilyen jól működött. Ez ha jól emlékszem kb 3000 .- volt.

Mint jól tudjuk a bindernek sajnos lehetnek káros hatásai, de erre rá vagyunk kényszerűlve szóval ezzel a dologgal meg kell barátkoznunk. 
Végül mégis itt van egy tipp, hogyan csökkentsd az esélyét annak, hogy bármilyen gond is történjen veled emiatt: 
Remélem tudtam segíteni ezzel kapcsolatban.
Sziasztok! 😉

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések