Első lépéseim

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon régen nem írtam már ide. Nem igazán volt időm erre, az az igazság. Mindenesetre örülök, hogy még mindig vannak látogatói a blogomnak annak ellenére, hogy nem igazán vagyok aktív már jó pár hónapja.

Na de a helyzet az, hogy 2 héten belül eljön az életemben az a fordulópont, hogy végre betöltöm a 18. életévemet és már megtettem a lépéseket a szakvélemények megszerzése érdekében.
Már kevesebb mint egy hónap múlva mehetek is a vizsgálatokra, amiket izgatottan várok. 😃


Aki benne van a témában az tudja, hogy pszichológiai, pszichiátriai szakvéleményre és egy nőgyógyászati vizsgálat eredményre van szükség.
Én azt javaslom mindenkinek akinek csak lehetősége van erre és megteheti, hogy mielőtt betöltik a 18-at már az előtt egy hónappal keressék fel a számukra megfelelő szakembert ebben az ügyben, és akkor sokkal kevesebbet kell majd várni, és így jobb esetben te tudod megmondani, hogy neked melyik napon és mikor lenne alkalmas az időpont.


Ha valakinek segítségre van szüksége és szeretné tudni, hogy én kiket kerestem fel ezügyben az nyugodtan írjon email-t és leírom neki, mert nem vagyok abban biztos, hogy ide nyilvánosan kiírhatom-e az elérhetőségeket meg a neveket ezzel kapcsolatban. Igyekszem mihamarabb válaszolni, ha esetleg valaki írna nekem. 😊 

Addig is sziasztok! 😀

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések