Szakvélemények (Borzalmas pszichológus)Sziasztok!

Júnis 19-én voltam Budapesten a papírok begyújtése miatt.
Első utam a nőgyógyászhoz vezetett, aki nagyon rendes volt, már az időpont egyeztetésnél elmondtam, hogy miért keresem és miért mennék hozzá, szóval végig férfiként kezelt, kezet is fogott velem, szóval tényleg nagyon rendes és megértő volt, és az elején leszögezte, hogy csak olyan csinál amit muszáj és ami számomra nem kellemetlen.
Rá van írva a papíromra az aminek rajta kell lennie. 


A második időpont a pszichológushoz szólt.
Nagyon sok helyen olvastam (pl. transz csoportokban) hogy sokan mennek hozzá ilyen ügyben, és nagyon kedves...
Hát nálam ez közel sem volt így!
Mikor bementem rögtön azzal kezdte, hogy "Pszichiátriai szakvélemény?" ... Én meg ezt nem is értettem miért kérdezi. Aztán mondta, hogy "Mindenkinek elszoktam mondani, hogy ide úgy jöjjenek, hogy a pszichiátertől már meg van a szakvélemény és én az alapján írom meg... De lehet hogy mikor önnel beszéltem siettem. Nagyon sürgős ez a szakvélemény?"  Köpni nyelni nem tudtam, nagyon ideges lettem, de válaszoltam, hogy "Igen, nagyon sürgős."
Végül megbeszéltük, hogy ha elküldöm neki e-mailben a szakvéleményt akkor ő elpostázza.
Természetesen az élet történetemet elkellett mesélnem, de miközben mondtam láttam rajta hogy nem is érdekli, szinte elfolyt a fotelben annyira nem érdekelte mit mondok. 

Este amint haza értem elküldtem neki a szakvéleményem, másnap reggel megnéztem, hogy vissza  jelzett e már. Ismételten lehidaltam. "3 hét múlva elküdöm, mert addig szabadságon leszek."
Kérdem én, ha elmondtam hogy sürgős, akkor ez felém miért nem lehetett volna jelezni?
Ahhoz képest, hogy mások milyen jókat írtak róla, én nagyon csalódott vagyok most. És az ő nemtörődömsége miatt fog csúszni az egész procedúra.

Na de mindegy...

Harmadik egyben utolsó állomás a pszichiáter volt. Hozzá is nagyon sokan mennek ilyen problémával. Vele maximálisan megvoltam elégedve, nagyon rendes volt és megértett engem.
Semmi kétsége nem volt afelől, hogy transznemű vagyok. Ott helyben megírta és kinyomtatta a szakvéleményem.
Viszont a hely elég fusztráló volt számomra, de ki lehetett bírni.Szóval most a pszichológus szakvéleményére várok, borzasztóan csalódott vagyok emiatt de remélem minél hamarabb elküldi...
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések